Elevator COP & LOP Access Control systems:

شرکت نوین کیا تک، این افتخار را دارد که طیف وسیعی از سیستم های محدود سازی را برای پوشش تمامی نیاز مشتریان خود در این زمینه طراحی و تولید نموده است. سیستم های محدود سازی پنل های آسانسور تولید شرکت نوین کیا تک دارای نرم افزار های فارسی جهت سفارشی سازی، تنظیمات و ... می باشند که قابلیت های بسیار ویژه ای را برای آنها فراهم می آورد. همچنین این سیستم ها قابلیت نصب روی پنل های کابین و طبقه را نیز دارا می باشند.

انواع سیستم های کنترل دسترسی شرکت نوین کیا تک:

۱- سیستم های مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID
۲- سیستم های مبتنی بر صفحه کلید و رمز
۳- سیستم های مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز
۴- سیستم های مبتنی بر کنترل از راه دور (ریموت های رادیویی)
۵- سیستم های مبتنی بر اثر انگشت

فروش ویژه تگ (جاسوئیچی و کارت) دستگاه اکسس کنترل آسانسور، محدوکننده آسانسور، کدینگ آسانسور، کارتخوان آسانسور با قیمت استثنایی - شرکت نوین کیا تک


انواع سیستم های کنترل دسترسی شرکت نوین کیا تک:

۱- سیستم های مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID
۲- سیستم های مبتنی بر صفحه کلید و رمز
۳- سیستم های مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز
۴- سیستم های مبتنی بر کنترل از راه دور (ریموت های رادیویی)
۵- سیستم های مبتنی بر اثر انگشت




۱- سیستم های مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID:

RFID مخفف Radio Frequency IDentification می باشد که درواقع تکنولوژی شناسایی با فرکانس رادیویی است. این سامانه بازشناسی با امواج رادیویی، سامانه شناسایی بی‌سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به‌وسیله برقراری اطلاعات بین یک Tag و یک کارتخوان (Reader) می‌باشد. سامانه‌های RFID از سیگنال‌های الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای خواندن و نوشتن داده‌ها بدون تماس بهره‌گیری می‌کنند. شرکت نوین کیا تک اولین شرکتی است که با بکارگیری تکنولوژی RFID در آسانسور، موفق گردید طیف گسترده ای از محصولات را در مقایسه با سایر رقبای خود (که بعضا تولید کننده یا صرفا فروشنده یک یا دو مدل از این محصول هستند) فراهم آورد.

دستگاه های محدودکننده مبتنی بر تکنولوژی RFID با فرکانس کاری ۱۲۵ کیلو هرتزی است که می توانند تگ های را از فاصله ۱ تا ۵ سانتیمتری تشخص دهد. تگ ها معمولا بصورت کارت، جاسوئیچی و یا برچسب می باشند که انتخاب آنها بیشتری سلیقه ای است.

در آسانسور معمولا بر خلاف سایر کاربردهای محدود کننده RFID که بیشتر برای کنترل درب ها یا گیت ها استفاده می شود، نیاز به خروجی های بیشتری نیز است (بیش از یک خروجی). سیستم های تک خروجی می توانند روی یک کلید یا گروهی از کلیدها برای تگ تمامی افراد، رفتاری مشابه داشته باشند به ترتیبی که برای مثال، با زدن تگ (نشان دادن تگ به دستگاه در آسانسور) یک کلید یا تمامی کلیدها برای تمام افراد دارای تگ مجاز فعال شوند. اما در ساختمان های که فقط یک واحد در هر طبقه دارند بهتر از سیستم های چند خروجی استفاده کرد. تا هر کس با زدن تگ خود بتواند فقط به طبقه خود تردد کند. البته سیستم های چند خروجی انعطاف پذیری بیشتری دارند. به ترتیبی که می توان برای هر تگ، هر تعداد توقف را مجاز کرد. مثلا می توان برای تگ هر فرد علاوه بر طبقه خود، طبقه همکف و پارکینگ را نیز مجاز کرد. یا مثلا برای مدیر ساختمان، تگی را تعریف کرد که به تمامی طبقات دسترسی داشته باشد. این عملکرد می تواند برای سرویسکار آسانسور و یا نظافتچی نیز مناسب باشد.


الف- تک خروجی:

سیستم های کنترل دسترسی مبتنی بر تگ RFID از لحاظ نصب به دو دسته کلی روکار و توکار تقسیم بندی می شوند:

۱- روکار:

برای آشنایی بیشتر با دستگاه محدودکننده تردد تک خروجی آسانسور با قابلیت نصب به صورت روکار به اینجا مراجعه کنید.

۲- توکار:

برای آشنایی بیشتر با دستگاه محدودکننده تردد تک خروجی آسانسور با قابلیت نصب به صورت روکار به اینجا مراجعه کنید.

دستگاه کنترل دسترسی (محدود سازی) تک خروجی آسانسور با قابلیت های ویژه - مدل RF۱۰۱T - کدینگ شرکت نوین کیا تک
دستگاه RF۱۰۱T

ب- چند خروجی:

سیستم های کنترل دسترسی مبتنی بر تگ از لحاظ نصب به دو دسته کلی روکار و توکار تقسیم بندی می شوند:

۱- روکار:

برای آشنایی بیشتر با دستگاه محدودکننده تردد چند خروجی آسانسور با قابلیت نصب به صورت روکار به اینجا مراجعه کنید.

۲- توکار:

برای آشنایی بیشتر با دستگاه محدودکننده تردد چند خروجی آسانسور با قابلیت نصب به صورت توکار به اینجا مراجعه کنید.

دستگاه محدود کننده یا کدینگ یا کنترل دسترسی تا هشت خروجی آسانسور مدل RF801 - شرکت نوین کیا تک
دستگاه RF۱۳۰۰T دستگاه RF۸۰۱T

۲- سیستم های مبتنی بر صفحه کلید و رمز:

یکی دیگر از روش های محبوب محدودسازی تردد ها در آسانسور، استفاده از رمز می باشد. پیاده سازی سیستم کدینگ مبتنی بر صفحه کلید و رمز نیز بر اساس نحوه ی بکارگیری می تواند بصورت تک و یا چند خروجی باشد. با سیستم تک خروجی تمام کلید توقف های روی پنل شستی آسانسور فقط با یک رمز خاص فعال می شوند. اما در سیستم های چند خروجی هر توقف در آسانسور، دارای رمز خاص و منحصر بفرد خود است.


تک خروجی و چند خروجی:

سیستم های کنترل دسترسی مبتنی بر صفحه کلید و رمز تک و چند خروجی از لحاظ نصب به دو دسته کلی روکار و توکار تقسیم بندی می شوند:

۱- روکار:

این دستگاه قابلیت استفاده برای پنل شستی داخل کابین و طبقه را دارد.

مدل KB۱۰۰R - با کلید فشاری     
مدل KB۸۰۰R - با کلید فشاری      
مدل KB۱۰۱R - با کلید فشاری (طرح تاچ)
مدل KB۸۰۱R - با کلید فشاری (طرح تاچ)

۲- توکار:

شرکت نوین کیا تک، سیستم های محدود کننده مبتنی بر صفحه کلید و رمز را در دو مدل تاچ (لمسی) و کلید فشاری تولید می نماید. تصویر زیر نمونه لمسی این سیستم، روی پنل شستی داخل کابین تاچ می باشد. ویژگی های این سیستم محدود کننده به تفضیل در اینجا معرفی گردیده است.

پنل شستی لمسی (تاچ) شیشه ای دو متر و سی سانتیمتری توکار داخل کابین آسانسور دارای راهنمای طبقات (نام و یا عنوان طبقات در کنار کلید احضار) با نمایشگر کلاسیک عقربه ای طراحی شده برای یک ویلا در لواسان - سری Touch - شرکت نوین کیا تک

پنل شستی داخل کابین شیشه ای تاچ مجهز به سیستم کدینگ کنترل تردد صفحه کلید و رمز تاچ (لمسی) با قابلیت رمز مستقل برای توقف آسانسور - شرکت نوین کیا تک

سیستم کنترل تردد (قفل طبقات) آسانسور طراحی شده برای آسانسور های پک وارداتی مانند کانه (سبا آسانبر)، متسوبیشی، شیندلر، اوتیس، هیوندایی، آرکل و ... - طراح و تولید کننده شرکت نوین کیا تک

نمایشگر تاچ لمسی 7_8 9 و 10 رنگی کابین و طبقه آسانسور با کدینگ رمزی 1 الی 32 خروجی - شرکت نوین کیا تک

۳- سیستم های مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز:

نوع دیگری از سیستم های کنترل تردد آسانسور که طرفداران خاص خود را دارند سیستم های مبتنی بر هر دو روش قبلی هستند. استفاده از دو روش محدود سازی مبتنی بر تگ RFID و رمز انعطاف پذیری بیشتری را به استفاده کنندگان از این سیستم ها می دهد. این سیستم هم مانند سایر سیستم های دیگر امکانات و محدودیت های خاص خود را دارد. شرکت نوین کیا تک، تنها شرکتی است که چندین محصول در این زمینه را روانه بازار کرده است که می توانند بر اساس نیاز مشتری، تک یا چند خروجی باشند و بصورت روکار یا توکار نصب گردند.


الف- تک خروجی:

سیستم های کنترل دسترسی مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز از لحاظ نصب به دو دسته کلی روکار و توکار تقسیم بندی می شوند:

۱- روکار:

برای آشنایی بیشتر با دستگاه محدود کننده آسانسور مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز با کلید هایی فشاری (تصویر سمت راست) به اینجا مراجعه نمایید.
برای آشنایی بیشتر با دستگاه محدود کننده آسانسور مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز با کلید هایی تاچ (تصویر سمت چپ) به اینجا مراجعه نمایید.

دستگاه کدینگ (کنترل دسترسی یا محدود کننده) تک خروجی کارتی و رمزی آسانسور با کلید فشاری طرح تاچ - شرکت نوین کیا تک دستگاه کدینگ (کنترل دسترسی یا محدود کننده) تک خروجی کارتی و رمزی آسانسور با کلید تاچ (لمسی) - شرکت نوین کیا تک
با کلید فشاری (طرح تاچ) با کلید لمسی (تاچ)

۲- توکار:


ب- چند خروجی:

سیستم های کنترل دسترسی مبتنی بر تگ (جاسوئیچی، کارت و یا برچسب) RFID و صفحه کلید و رمز از لحاظ نصب به دو دسته کلی روکار و توکار تقسیم بندی می شوند:

توکار:

۴- سیستم های مبتنی بر کنترل از راه دور  (ریموت های رادیویی):

این سیستم ها که مبتنی بر کنترل از راه دور با امواج رادیویی می باشندکه از یک فرستنده ریموت راه دور رادیویی و یک گیرنده در پشت پنل شستتی آسانسور یا سقف کابین یا موتورخانه تشکیل می شوند که می تواند وظایف متعددی را در آسانسور ایفا نماید.


الف- تک خروجی و چند خروجی:

روکار و توکار:

قیمت دستگاه ریموت کنترل از راه دور رادیویی آسانسور -  1 الی 18 کاناله - شرکت نوین کیا تک قیمت دستگاه ریموت کنترل از راه دور رادیویی آسانسور -  1 الی 18 کاناله - شرکت نوین کیا تک قیمت دستگاه ریموت کنترل از راه دور رادیویی آسانسور -  1 الی 18 کاناله - شرکت نوین کیا تک قیمت دستگاه ریموت کنترل از راه دور رادیویی آسانسور -  1 الی 18 کاناله - شرکت نوین کیا تک قیمت دستگاه ریموت کنترل از راه دور رادیویی آسانسور -  1 الی 18 کاناله - شرکت نوین کیا تک

۵- سیستم های مبتنی بر اثر انگشت:

خانواده دیگری از سیستم های محدود کننده تردد آسانسور، سیستم های محدود کننده مبتنی بر اثر انگشت می باشد. شرکت نوین کیا تک، با افتخار اولین شرکت ایرانی است که این سیستم ها را در تنوع مختلف و با کاربردهای متفاوت و بصورت یکپارچه با پنل شستی داخل کابین طراحی و تولید نمود.


تک خروجی و چند خروجی:

توکار:

برای آشنایی بیشتر با این پنل شستی و نمونه های مشابه آن می تواند به اینجا مراجعه نمایید.

قیمت پنل شستی طبقه آسانسور مجهز به سیستم کنترل تردد اثر انگشتی (Elevator Fingerprint Access Control) - شرکت نوین کیا تک  پنل شستی دو متری روکار داخل کابین آسانسور با محدود کننده اثر انگشتی و نمایشگر تاچ 7 اینچی رنگی و نشانگر 9 اینچ رنگی - سری CATRINA TFT TOUCH - شرکت نوین کیا تک